× Please quote us your Systemkonfiguration, describe us as detailed as possible, what does'nt work.

Please do not tell us, something didn't work!

sitelinkx joomla 3 dont work

9 years 4 months ago #486 by hrasko
hi.
i was using your sitelinkx on joomla 2.5 site.
now i update my site to joomla 3 and also install your update but it dont work.

i see my keywords in backend but cant edit them or add new one.
in frontend sitelinkx dont work.

any suggestions?
(i was also unistall and reinstall it)

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 years 4 months ago #488 by Maike
Replied by Maike on topic sitelinkx joomla 3 dont work
hi hrasko,

we'll have a look at this issue.
What do you mean by you can't edit/add the items , do you get a error, or are there no add/edit buttons ?

Meanwhile, can you please make sure that the Sitelinkx plugin (1.6) is activated.


maike

If you like our extensions and think they are worth 5 stars, please write a review in the JED

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 years 4 months ago #489 by hrasko
Replied by hrasko on topic sitelinkx joomla 3 dont work
hi,

yes plugin is active.

there are buttons but when i click to edit keyword or add a new one nothing happend.. also no error.. it just do nothing..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 years 4 months ago #490 by Maike
Replied by Maike on topic sitelinkx joomla 3 dont work
hi hrasko,

this is really strange, during our tests we never had issues like these, neither with joomla 2.5 nor with 3.1.

We'll try to reproduce this issue, solve it and release a updated version afterwards.

Right now I cannot predict until when we can release a updated version, but we'll do our best to release it as soon as possible.


maike

If you like our extensions and think they are worth 5 stars, please write a review in the JED

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 years 4 months ago #491 by hrasko
Replied by hrasko on topic sitelinkx joomla 3 dont work
hi,

yes its very strange.. i have a clean install now but still dont work.

but i dont understand how you can solve it when you never get this error.

i can send you admin logs to my site so you can see it, if you want..
just write me your email or some pm if its here.

today i was also unistall sitelinkx drop database tables and reinstall it but the same result..

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: forumsupport
Powered by Kunena Forum